Skip to main content

Bij Geert Braeckman zetten we ons in om uw leefruimte comfortabel en efficiënt te maken. Met een toegewijd team van vakmensen streven we naar hoogwaardige installaties op maat die voldoen aan uw behoeften en verwachtingen.

Onze geschiedenis

Geert was al enige tijd actief in de branche voordat hij in 2009 Geert Braeckman BV oprichtte. Ondertussen zijn we een vertrouwde naam. Gedurende deze tijd hebben we ons gewijd aan het leveren van kwalitatieve diensten en producten, waarbij klanttevredenheid altijd centraal staat.

Onze missie

Onze missie is om hoogwaardige sanitair- en verwarmingsoplossingen te bieden die uw leefomgeving optimaliseren. We streven naar duurzaamheid, efficiëntie en tevreden klanten. Ons doel is om langdurige relaties op te bouwen gebaseerd op integriteit en het leveren van betrouwbare diensten.

Onze diensten

Bij Geert Braeckman BV bieden we uitgebreide diensten op het gebied van sanitair en verwarming, waaronder installatie, reparatie en  onderhoud van uw oplossing. Of het nu gaat om het installeren van efficiënte verwarmingssystemen of het realiseren van hoogwaardig sanitair, we hebben de expertise om aan uw behoeften te voldoen.

Ons team

Ons deskundige en enthousiaste team vormt het kloppende hart van Geert Braeckman BV. We geloven in samenwerking, vakmanschap en voortdurende professionele ontwikkeling. Elk lid van ons team brengt unieke expertise en passie voor het vak met zich mee, waardoor we oplossingen kunnen bieden die aan uw wensen voldoen.

Neem contact op

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wenst u advies over sanitair en verwarming? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om u te helpen met onze expertise en uw sanitair- en verwarmingsprojecten tot een succes te maken.